Tuinschuur Op Maat? Wij Staan U Graag Bij!

CONTACT

Tuinschuur op maat

Bij Tuinschuren.nl geloven wij niet in onmogelijkheden. De jarenlange ervaring en hoge klanttevredenheid bevestigen dit. Tuinschuren op maat, carports, garages en al het andere houten bouwwerk wat u maar kunt verzinnen, wordt in gewenst formaat en model verzorgd! Met de kwaliteit van ons materiaal kunnen we u dan ook een 10 jaar onderhoudsvrij garantie garanderen. Het gebruik van drukgeïmpregneerd houtwerk zorgt voor totstandkoming van deze zekerheid.

De wanden worden gemaakt van houten balkenframes met balken van 70×55 mm en deze worden bekleed met rabbat delen. Al onze deuren worden voorzien met cilindersloten en scharnieren inclusief dievenklauwen. Als u ervoor kiest om bij ons een tuinschuur op maat te kopen, heeft u keuze uit maar liefst 6 modellen deuren en 11 soorten raamwerk. Dit zorgt ervoor dat uw tuinschuur geheel naar eigen wens kan worden samengesteld. Het glaswerk in de deuren en ramen kan zelfs in veiligheids- en isolatieglas worden besteld en ook het houtwerk van deze onderdelen kan in hardhout worden verzorgd.
Als u bij ons een tuinschuur op maat koopt, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het dak, wat bij ons een standaard norm heeft van hoge kwaliteit rubberoid met leislag in de kleuren groenroodgrijs en zwart. Voor een platdak wordt er EPDM gebruikt. Dit is een rubberfolie wat op het dak wordt gelijmd.

Nieuwsgierig? Bekijk onze brochure en prijslijst met indicatieprijzen >

Types tuinschuur op maat

Lessenaardak Londen

Tuinschuur op maat Londen

Zadeldak Parijs

Tuinschuur op maat Parijs

Platdak Madrid

Tuinschuur op maat madrid
Bekijk alle soorten ramen en deuren >

Enkele projecten

Vraag Vandaag Uw Offerte Aan!

UW VOOR- EN ACHTERNAAM*
UW E-MAIL*
UW TELEFOONNUMMER*
HET ONDERWERP*
DIEPTE MAAT SCHUUR*
BREEDTE MAAT SCHUUR*
HOOGTE MAAT SCHUUR*
TYPE DAK*
TYPE DEUR EN AANTAL*
TYPE RAAM EN AANTAL*
SCHETS VAN SCHUUR (INDIEN BESCHIKBAAR)
EXTRA INFORMATIE
Bij het aanvinken van deze checkbox gaat u akkoord met het opslaan van de door u ingevulde gegevens om een offerte op te stellen en contact met u op te nemen.

[recaptcha]